Ons bestuur

TimZorg is een zorgorganisatie, die nauw samenwerkt met meerdere zorgbegeleiders in de nabije omgeving. Gezamenlijk wordt zodoende een lokaal netwerk gecreëerd waarbinnen zorg altijd voorhanden is, met veel aandacht voor de cliënt en voor de menselijke maat.

Wie zijn wij?

Paul Timmermans komt in de jaren tachtig naar Nijmegen om activiteitenbegeleider te worden. Lange tijd werkt hij als begeleider bij De Driestroom, totdat hij in 2010 de eenmanszaak “TimZorg” opricht in Bottendaal. Ondertussen is de eenmanszaak een BV. geworden en is hij gaan samenwerken met Frank en Martien.

Hij waagt de stap om een kleinschalige zorgvorm te starten met het idee om meer effectieve tijd aan cliënten te besteden en minder aan bureaucratische randzaken. Dit maak begeleiding mogelijk waarbij nabijheid en individuele aandacht centraal staat.

Paul voelt zich thuis in Bottendaal, waar je mag zijn wie je bent. Hier worden mensen niet vreemd aangekeken, wanneer zij zich anders gedragen of kleden. Dit geeft mensen een veilig gevoel.


Frank begon in 1995, met een vers diploma SPH op zak, als groepsleider bij Kentalis in Nijmegen. Dat deed hij 13 jaar. Daarna werkte hij 8 jaar als trainer bij Entrea Jeugdzorg.

Die opgedane ervaring zet Frank vanaf 2015 in voor TimZorg. Hij stuurt begeleiders aan als teamleider, maar dan wel ‘op zijn TimZorgs’: actief en betrokken, waarbij Frank ook zelf cliënten begeleidt.


Geboren, getogen en gevoetbald in Deurne. Wiskunde gestudeerd in Eindhoven. Na enkele jaren met een rugzak over de wereld gezworven te hebben, eind jaren negentig in Nijmegen beland.

Sinds 2015 actief voor TimZorg, waar hij zich met alles bemoeit wat niet met zorg te maken heeft. Martien vindt TimZorg een positieve en stimulerende omgeving, waar zowel cliënten als medewerkers zichzelf mogen zijn.